Jack Russell

Het karakter
Een Jack Russell is een klein, pittig hondje. Ze zijn goede maatjes met kinderen en huisdieren. De Jack Russell is dol op spelletjes en spelenderwijs leert hij snel.

De Jack Russells die wij hebben, zijn allemaal rustige en lieve honden. De jonge puppies zijn nieuwsgierig en spelen graag met andere pups en mensen.

Het uiterlijk
Jack Russells zijn kleine, actieve honden. Ze zijn lenig en gebouwd op snelheid en uithoudingsvermogen. De ogen zijn amandelvormig en hebben een heldere uitdrukking. De oren zijn klein, V-vormig en hangen dicht tegen het hoofd aan. De borstkas van een Jack Russell is meestal gespierd.

Wij hebben glad– en ruwharige Jack Russells. Ze zijn allemaal laagbenig. De kleuren van onze Jack Russells variëren. Beide ouders zijn aanwezig.

Wij hebben bruinbonte Jack Russells, zwartbonte Jack Russells, driekleur Jack Russells en af en toe ook vrij witte Jack Russells. Ook hebben wij twee black and tan Jack Russells, dat zijn Jack Russells die geheel bruin met zwart zijn, dus eigenlijk de kleuren van een Rottweiler hebben. De black and tans van ons zijn een beetje ruwharig.