Kattenpension


Onze cattery is in 2003 in gebruik genomen en biedt plaats aan maximaal 20 katten. De cattery voldoet ruim aan de welzijnseisen van de overheid.                  
Eveneens als bij honden vinden we bij katten sociale omgang heel belangrijk, daarom hebben wij ons kattenpension huiselijk ingericht,waardoor de katten binnen veel bewegingsruimte hebben. Buiten hebben ze een afgesloten, overdekt, terras waardoor ze de mogelijkheid hebben om met elkaar te spelen en ravotten of om de kat uit de boom te kijken, net wat ze willen.

Ze kunnen heerlijk op ligplankjes of op een bankje in het zonnetje genieten. Zo voelen ze zich eerder op hun gemak. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de katten individueel te huisvesten indien ze speciaal voer (b.v. dieetvoer) en/of medicijnen nodig hebben. 

 

Twee keer per dag krijgen onze logés eten. ’s Morgens droogvoer en ’s avonds blikvoer en natuurlijk  de gehele dag  door vers water.

 

 

Uw kat moet  ingeënt  zijn, cocktailenting + niesziekte  zijn verplicht om hem of haar tegen de meest voorkomende ziektes te beschermen. Minimaal 1 MAAND VOOR DE ZOMERVAKANTIE  en altijd vaccinatieboekje meebrengen.