Dagopvang

Dagopvang

Werkt u overdag? Of wilt u een dagje uit? Het is dan handig als u een plek heeft waar u uw hond naartoe kunt brengen. Bij Hesterhoeve faciliteren wij ook een dagopvang; een plek waar uw hond overdag heerlijk kan spelen met andere honden en hij ook als u een dagje weg bent de aandacht krijg die hij verdient.

Buitenspeelweide 

Terwijl u een dagje weg bent, geniet uw hond volop in onze dagopvang. De honden kunnen zich samen helemaal uitleven in onze buitenspeelweide. Dankzij de ruime, rustige ligging van ons hondenpension hebben onze honden alle ruimte om heerlijk te ravotten!
Is uw hond al wat ouder of is hij gewoon wat rustiger? Uiteraard wordt hier ook rekening mee gehouden. Deze honden mogen buiten lekker rustig wat rondlopen en snuffelen.

Persoonlijke aandacht 

Wij hebben één heel duidelijk doel voor ogen: zorgen dat uw hond het bij ons naar zijn zin heeft en hij de volgende keer weer met een kwispelende staart bij ons terug komt! Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers doen er dan ook alles aan om uw hond evenveel liefde en aandacht te geven als die hij bij u thuis gewend is.

Openingstijden honden dagopvang 

Onze dagopvang is van maandag t/m zaterdag geopend. U kunt uw hond op deze dagen brengen vanaf 07.00 uur ’s ochtends. Om 18.00 uur ’s avonds sluit onze dagopvang.

Tarief

Wij hanteren een vast tarief dat is gebaseerd op het verblijf zonder voeding. Bent u benieuwd of onze dagopvang iets voor uw hond is? U bent natuurlijk van harte welkom om vooraf vrijblijvend een kijkje te komen nemen, hiervoor dient u wel een afspraak te maken. Op zondag zijn wij gesloten voor bezoek.

Reserveren

Wit u uw hond naar onze dagopvang komen brengen? Dan is het fijn als u hiervoor vooraf een reservering maakt. Deze reservering kunt u heel eenvoudig online bij ons maken.

Ons pension is aangesloten bij de brancheorganisatie Dibevo en in bezit van een certificering voor pension-/kennelhouder.

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en nieuwe ontwikkelingen rondom ons hondenpension.