Hondenvoeding

Onze hondenvoeding

Binnenkort ook in onze webshop én in het pension verkrijgbaar: de hoogwaardige dierenvoeding van Farm Food!

Verblijft uw hond in ons hondenpension? Dan zal hij onze hoogwaardige en koudgeperste hondenvoeding van Farm Food krijgen. Deze voeding is geschikt voor iedere hond en is volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. De voeding van Farm Food is verkrijgbaar in onze webshop en binnenkort dus ook in ons pension. Uiteraard kunt u hier nog veel meer informatie vinden over onze hooggewaardeerde hondenvoeding.

Deze voeding onderscheidt zich door de zuivere ingrediënten en de transparante samenstelling ervan. Daarnaast heeft onze hondenvoeding een zeer hoge biologische waarde van de eiwitten en is het goed verteerbaar. De voeding is samengesteld op basis van vleesmeel (van rund of schaap) en hemoglobinepoeder aangevuld met vitamines, mineralen en o.a. zalmolie.

De voeding van Farm Food is ‘High Energy’ en is geschikt voor iedere hond. Ongeacht het ras, de leeftijd of de hoeveelheid activiteiten van de hond. Het idee achter de voeding van Farm Food is gebaseerd op het feit dat het spijsverteringsstelsel bij honden nog hetzelfde is als die van hun voorouder: de wolf. In de natuur eten wolven en andere soorten hondachtigen ook allemaal hetzelfde prooidier. De jonge of drachtige honden eten wat meer van nature, de oudere honden eten van nature wat minder.

Voordat de voeding wordt geperst, zijn de granen voor-verteerd. Hierdoor is de voeding van Farm Food heel goed verteerbaar voor honden. Daarnaast is deze voeding een bron van belangrijke voedingsstoffen en energie. De voeding van Farm Food draagt bij aan de gezondheid van de hond. Dit is terug te zien aan de kwaliteit van de vacht, huid en ontlasting. Bij oudere honden zult u zien dat ze wat meer energie en levenslust zullen krijgen.

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsvoeding, of wilt u de voeding Farm Food kopen? Dat kan natuurlijk! Neem gerust contact met ons op, wij helpen u heel graag verder!

 

Onze diensten

Of u nu op vakantie, zakenreis of slechts een dagje weg gaat: hondenpension Hesterhoeve neemt met veel liefde de zorg voor uw hond op zich! Naast een ruim hondenpension, kunt u ook bij ons terecht voor de dagopvang van uw hond. Vindt u het fijn als uw hond gewassen en geknipt weer thuis komt? Wij hebben ook een trimsalon op locatie.

Hondenpension

Gaat u op vakantie of voor langere tijd weg? Uw hond is van harte welkom in ons heerlijke hondenpension.

Dagopvang

Vindt u het fijn als uw hond wordt opgevangen, terwijl u overdag aan het werk bent? Of zoekt u voor een dagje oppas? Onze dagopvang is dan een ideale oplossing!

Trimsalon

Wilt u uw hond weer gewassen en geknipt komen ophalen? Wij hebben een trimsalon op locatie.

Contact

Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hesterweg 5a
7076 AW Varsselder

+31 (0) 315 686240

info@hesterhoeve.nl

Stuur een bericht

14 + 1 =