Verplichte entingen

Inentingen

Om het dierenwelzijn en de veiligheid te kunnen garanderen, zijn wij streng als het gaat om de entingen. Het is belangrijk dat uw hond is voorzien van de vereiste vaccinaties. Hij gaat immers naar een plek waar ook veel andere huisdieren zijn. Als vanzelfsprekend vinden wij de veiligheid van al onze logés ontzettend belangrijk. Om het welzijn van alle honden in ons pension te kunnen garanderen, wordt een geldig bewijs van vaccinatie gevraagd.

Welke entingen zijn verplicht voor een verblijf in ons hondenpension?

Komt uw hond bij ons logeren? Dan moet deze aantoonbaar in het bezit zijn van de volgende inentingen:

DHP  (drie jaar geldig) of een geldige titer uitslag

Weil/L4 (1 jaar geldig)

Kennelhoest/KC  (1 jaar geldig)

Tip: regel de vaccins niet op het laatste moment, soms moeten vaccins een aantal maanden vooraf worden gegeven.

Neem het inentingsboekje mee

Het inentingsboekje dient met het brengen van de hond te worden ingeleverd, anders kunnen wij uw hond niet plaatsen. Deze regel hanteren wij om ervoor te zorgen dat uw hond gezond blijft tijdens het verblijf. Daarnaast kunnen wij als hondenpension altijd controles vanuit de dierenwelzijnswet verwachten.

Wat nou als de hond onverhoopt ziek wordt?

Als vanzelfsprekend doen wij ons uiterste beste voor uw hond een plezierig en passend verblijf te verzorgen. Mocht uw hond onverhoopt toch ziek worden, dan zijn wij genoodzaakt een dierenarts in te schakelen. Deze kosten komen dan geheel voor uw rekening.

Onze diensten

Of u nu op vakantie, zakenreis of slechts een dagje weg gaat: hondenpension Hesterhoeve neemt met veel liefde de zorg voor uw hond op zich! Naast een ruim hondenpension, kunt u ook bij ons terecht voor de dagopvang van uw hond. Vindt u het fijn als uw hond gewassen en geknipt weer thuis komt? Wij hebben ook een trimsalon op locatie.

Hondenpension

Gaat u op vakantie of voor langere tijd weg? Uw hond is van harte welkom in ons heerlijke hondenpension.

Dagopvang

Vindt u het fijn als uw hond wordt opgevangen, terwijl u overdag aan het werk bent? Of zoekt u voor een dagje oppas? Onze dagopvang is dan een ideale oplossing!

Trimsalon

Wilt u uw hond weer gewassen en geknipt komen ophalen? Wij hebben een trimsalon op locatie.

Contact

Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hesterweg 5a
7076 AW Varsselder

+31 (0) 315 686240

info@hesterhoeve.nl

Stuur een bericht

3 + 10 =