Over het pension

Huisvesting

Binnen het hondenpension hebben wij veel ruime kennels waar de honden in zullen verblijven. Naargelang de grootte en de bewegingsbehoefte van uw hond bepalen wij welke kennel het meest geschikt is.

De honden verblijven in naast elkaar gelegen kennels die per afdeling in twee rijen van negen zijn opgesteld. Met afmetingen van minimaal 1.5 x 2.7 meter, voldoen onze kennels ruimschoots aan de landelijke dierenwelzijnseisen.

Er is plaats voor zo’n 100 honden. Is uw hond al op leeftijd of is hij banger aangelegd dan andere honden? Wij hebben aparte rijen kennels voor honden die wat meer rust nodig hebben binnen het hondenpension. Zo zorgen wij er voor dat iedere hond het bij ons naar zijn zin heeft.

Verzorging

Ons hondenpension beschikt over een ruime buitenspeelweide, waar onze honden zich heerlijk kunnen uitleven. In de regel gaan de honden drie keer per dag samen naar onze speelweide om daar heerlijk te ravotten of even de poten te strekken.

Op verzoek kan uw hond geborsteld worden. Tegen een aanvullende vergoeding kan uw hond ook gewassen en getrimd worden. Dit dient u wel vroegtijdig te melden in verband met drukte. Wilt u graag meer informatie over onze trimsalon of wilt u dat uw hond tijdens zijn verblijf wordt getrimd of gewassen? Neem dan contact met ons op!

Voeding

In principe worden de honden bij ons tweemaal daags gevoerd. Echter, wij geven natuurlijk met plezier gehoor aan al uw specifieke wensen, zoals eigen voer of het toedienen van medicatie. Zijn er bijzonderheden die voor ons van belang zijn? Dan horen wij dat natuurlijk heel graag. Wij doen er alles aan om uw hond een goed en plezierig verblijf te bieden.

 

Onze voeding: Farm Food

Verblijft uw hond in ons hondenpension? Dan zal hij onze hoogwaardige en koudgeperste voeding van Farm Food krijgen. Deze voeding is geschikt voor iedere hond en is volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Wilt u meer weten over onze kwaliteitsvoeding, of wilt u de voeding Farm Food kopen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij helpen u daar heel graag verder! 

 

Eigen voeding meenemen

Natuurlijk mag u er ook voor kiezen om de eigen voeding mee te nemen. Wel vragen we dan of u deze dan duidelijk van uw naam, de naam van de hond, het ras van uw hond en de benodigde dosering (bij medicatie) kan voorzien. Belangrijke zaken, zoals eventuele allergieën, horen wij graag vooraf. Dit dient u op het intakeformulier aan te geven.

 

Onze diensten

Of u nu op vakantie, zakenreis of slechts een dagje weg gaat: hondenpension Hesterhoeve neemt met veel liefde de zorg voor uw hond op zich! Naast een ruim hondenpension, kunt u ook bij ons terecht voor de dagopvang van uw hond. Vindt u het fijn als uw hond gewassen en geknipt weer thuis komt? Wij hebben ook een trimsalon op locatie.

Hondenpension

Gaat u op vakantie of voor langere tijd weg? Uw hond is van harte welkom in ons heerlijke hondenpension.

Dagopvang

Vindt u het fijn als uw hond wordt opgevangen, terwijl u overdag aan het werk bent? Of zoekt u voor een dagje oppas? Onze dagopvang is dan een ideale oplossing!

Trimsalon

Wilt u uw hond weer gewassen en geknipt komen ophalen? Wij hebben een trimsalon op locatie.

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en nieuwe ontwikkelingen rondom ons hondenpension.