Hondenpension

Hesterhoeve heeft plaats voor 230 honden en heeft een vergunning voor 250 honden. De honden verblijven naast elkaar in royale kennels met 2×9 hokken per afdeling.

Ze gaan zo’n drie keer per dag samen naar hun speel-/uitlaatweide om naar hartenlust te ravotten of rustig rond te lopen. Ze krijgen twee keer daags eten en worden op verzoek geborsteld.

De dierverblijven zijn 2,7 meter x 1,5 meter in oppervlakte, dus voldoen ruim aan de welzijnseisen van de overheid. Ook hebben we enkele rijen voor honden die ouder, banger of zenuwachtiger zijn.

Het is bij ons ook mogelijk dat uw hond gewassen wordt tijdens zijn/haar verblijf. Echter worden hier wel extra kosten voor in rekening gebracht, afhankelijk van de grootte van de hond. Daarnaast is het mogelijk dat uw hond getrimd wordt tijdens zijn/haar verblijf bij ons. Dit moet vroegtijdig doorgegeven worden i.v.m. drukte! (Zie verder onder het kopje ‘Trimsalon’)
Vraag er gerust naar bij reservering of bij het brengen van uw hond.

I.v.m. beschadigen wordt het zelf meebrengen van manden en/of dekens door ons afgeraden.

Aan alle speciale wensen zoals eigen voer, medicijnen, speciale huisvesting wordt door ons met plezier voldaan. Zijn er verder nog bijzonderheden die voor ons van belang zijn, vertel of schrijf het voor ons op. Dit om een plezierig verblijf voor uw hond te kunnen waarborgen. Als u eigen voer of medicijnen meeneemt, plak er dan duidelijk een sticker op met de naam van de eigenaar, hond, ras en de dosering.

Alle belangrijke zaken horen we graag van tevoren. Dit dient u op het intake-formulier aan te geven.

 

Wij als pension stellen hoge eisen aan de geldigheid van de entingen (Jaarlijkse cocktail + aparte kennelhoest enting)

De honden moeten geënt zijn tegen hondenziekte (2 jaar geldig)

De honden moeten geënt zijn voor de ziekte van Weil en Parvo (1 jaar geldig)

Daarnaast is er een aparte kennelhoest-enting; de Para-influenza (nr.7) en de Bordetella (nr.8) en die is ook 1 jaar geldig.

Het inentingsboekje móet, met het brengen van de hond meegebracht worden, anders kunnen wij de hond niet plaatsen. Dit i.v.m. de controle van de overheid, als bewijsmateriaal dat de aanwezige dieren geënt zijn.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om uw hond een prettig verblijf te bieden, maar mocht uw dier toch onverhoopt ziek worden, zijn wij genoodzaakt om uw dierenarts in te schakelen. Deze kosten komen geheel voor uw rekening.

U kunt altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen (m.u.v. zondag). Hier dient u wel een afspraak voor te maken.

Ons pension is aangesloten bij de dieren branche organisatie Dibevo en is natuurlijk in het bezit van een diploma voor pension/kennel houder.