Over Hesterhoeve

Over ons

Hesterhoeve is een riant gelegen hondenpension in het buitengebied van Varsselder. Ons hondenpension wordt omringd door groene natuur. Dankzij onze vrije ligging kunnen wij uw hond een rustige, ruime omgeving bieden. Een heerlijke omgeving waar uw hond zich helemaal kan uitleven.

Hesterhoeve heeft één duidelijk doel voor ogen: ervoor zorgen dat alle honden een geweldige tijd bij ons hebben. Wij doen er alles aan om het verblijf voor uw hond zo aangenaam mogelijk te maken. Wij waarborgen de hygiëne van uw hond en de kennels. Wij zorgen daarnaast voor uitgebreide verzorging van uw hond en garanderen u daarmee dat de huisvesting van uw hond optimaal is.  Terwijl u als baasje geniet van een welverdiende vakantie, nemen wij met veel liefde de zorg voor uw viervoeter over. 

Met trots kunnen wij zeggen dat wij als één van de tachtig hondenpensions in Nederland in bezit zijn van het Dierbaar Keurmerk!  Dierbaar is een keurmerk in de huisdierbranche die zeer hoge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren. Na een strenge inspectie is Hesterhoeve helemaal goedgekeurd en daar zijn we maar wat trots op!

Onze diensten

Of u nu op vakantie, zakenreis of slechts een dagje weg gaat: hondenpension Hesterhoeve neemt met veel liefde de zorg voor uw hond op zich! Naast een ruim hondenpension, kunt u ook bij ons terecht voor de dagopvang van uw hond. Vindt u het fijn als uw hond gewassen en geknipt weer thuis komt? Wij hebben ook een trimsalon op locatie.

Hondenpension

Gaat u op vakantie of voor langere tijd weg? Uw hond is van harte welkom in ons heerlijke hondenpension.

Dagopvang

Vindt u het fijn als uw hond wordt opgevangen, terwijl u overdag aan het werk bent? Of zoekt u voor een dagje oppas? Onze dagopvang is dan een ideale oplossing!

Trimsalon

Wilt u uw hond weer gewassen en geknipt komen ophalen? Wij hebben een trimsalon op locatie.

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en nieuwe ontwikkelingen rondom ons hondenpension.