Dierbaar

Dierenpension Hesterhoeve voldoet aan de strenge certificeringseisen van Dierbaar en ontvangt het Dierbaar keurmerk.

 

Dierbaar

 

Huisdier centraal

Bij Dierenpension Hesterhoeve bent u verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier(en), want alleen bedrijven die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, ontvangen een certificaat. Dit certificaat staat garant voor de zekerheid van deskundigheid, een eerlijk en gedegen antwoord op gestelde vragen, goede voorlichting en een verantwoorde verzorging van de dieren.

Kwaliteit gegarandeerd

Een huisdier laten logeren bij- en verzorgen door Dierenpension Hesterhoeve betekent de beste keuze. Er zijn regels vastgesteld voor de verzorging, de gezondheid en het welzijn van de pensiondieren. Afspraken met huisdiereigenaren worden schriftelijk vastgelegd en de klant ontvangt heldere informatie over het verloop van het verblijf.

Wie kiest voor een Dierbaar gecertificeerd bedrijf kiest voor:

– Het waarborgen van het welzijn van de dieren.

– Aangetoonde vakbekwaamheid.

– Goede voorlichting over voeding, huisvesting en de juiste verzorging van het huisdier.

– Werken volgens vaste werkwijze.

– Een goede samenwerking met een vaste dierenarts

Certificering is nodig

Wie zijn huisdier aan goede zorg toevertrouwt, verwacht van zijn dierenpension zekerheid én vakbekwaamheid. Dat is de reden dat Dierbaar certificaten verleent aan ondernemingen in de gezelschapsdierenbranche die deze eisen als vanzelfsprekend vinden.

.

Onze diensten

Of u nu op vakantie, zakenreis of slechts een dagje weg gaat: hondenpension Hesterhoeve neemt met veel liefde de zorg voor uw hond op zich! Naast een ruim hondenpension, kunt u ook bij ons terecht voor de dagopvang van uw hond. Vindt u het fijn als uw hond gewassen en geknipt weer thuis komt? Wij hebben ook een trimsalon op locatie.

Hondenpension

Gaat u op vakantie of voor langere tijd weg? Uw hond is van harte welkom in ons heerlijke hondenpension.

Dagopvang

Vindt u het fijn als uw hond wordt opgevangen, terwijl u overdag aan het werk bent? Of zoekt u voor een dagje oppas? Onze dagopvang is dan een ideale oplossing!

Trimsalon

Wilt u uw hond weer gewassen en geknipt komen ophalen? Wij hebben een trimsalon op locatie.

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en nieuwe ontwikkelingen rondom ons hondenpension.