In de spotlight: Melanie Timmer!

Komt uw hond bij ons logeren? Dan zorgen al onze medewerkers er samen voor dat uw hond een heerlijk verblijf heeft. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedere hond het bij ons naar zijn zin heeft én dat hij veel liefde en aandacht krijgt. 

Onze medewerkers zetten zich dag na dag in voor jullie lieve honden. Hoogste tijd dus om één van onze enthousiaste medewerkers in de spotlight te zetten. Deze maand is dat Melanie, zij is verantwoordelijk voor de verzorging van de honden.

Melanie spelend met hond

Hoi Melanie! Kun je eens kort wat over jezelf vertellen?

Hallo! Mijn naam is Melanie Timmer. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Didam. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen, films en series kijken en chillen met vrienden. Daarnaast heb ik twee hele lieve honden: Mats en Mentos.

Hoe ben je bij Hesterhoeve terecht gekomen?

Ik heb eerder ook al gewerkt bij een ander pension, alleen daar kon ik niet veel werken. Omdat ik héél graag op mezelf wilde wonen én ik het allerliefste in een hondenpension bleef werken, ging ik op zoek naar een nieuw pension. Zo ben ik bij Hesterhoeve terecht gekomen. Ik werk hier nu precies één jaar met heel veel plezier!

Wat houdt jouw baan bij Hesterhoeve precies in?

Ik ben verantwoordelijk voor de verzorging van de honden die bij ons logeren. Samen met Jessie zorg ik ervoor dat de honden naar buiten gaan en ze op tijd hun eten krijgen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de honden zich fijn en veilig voelen en dat hun verblijven altijd schoon zijn. 

Ik heb gedurende mijn werkdag heel veel contact met de honden. Het meeste contact met de honden heb ik wanneer ze lekker buiten aan het spelen zijn.

Wat vindt je het leukst aan jouw baan bij Hesterhoeve?

Tijdens mijn werk ontmoet ik iedere dag weer nieuwe honden die allemaal anders zijn, ik vind het super leuk om deze honden allemaal te leren kennen en dat vind ik ook wel echt het allerleukste aan mijn baan bij Hesterhoeve.

Hoe ziet jouw werkdag eruit bij Hesterhoeve?

Mijn werkdag begint al op tijd: tussen 07:00 en 10:00 is het tijd om de klanten te ontvangen. Zodra alle honden er zijn, beginnen we met het voeren van de pensionhonden en laten we de werkhonden uit die in ons pension verblijven. 

Hierna ga ik de verblijven schoonmaken, zet ik het voer klaar en doe ik de werkhonden naar binnen. Zodra alle werkhonden binnen zijn, mogen de pensionhonden lekker naar buiten om te spelen. 

Tussendoor komen er vaak nog wat klanten binnen, die ontvang ik ook. Tussen 10:00 en 12:00 zorg ik dat alle veldjes weer schoon en geharkt zijn en dat de water- en voerbakken schoon zijn.  

In de middag zorg ik er weer voor dat alle honden lekker buiten kunnen spelen en dat alles netjes en schoon blijft. Aan het eind van mijn werkdag ontvang ik de hondenbaasjes weer die hun hond komen ophalen. Hierna zorg ik dat alle verblijven en de voer- en drinkbakken weer helemaal klaar zijn voor de volgende dag. Dit is het einde van mijn werkdag. 

Op zoek naar een pension voor uw hond? Reserveer online!

Melanie zorgt er, samen met al haar collega’s, dus voor dat uw hond een aangenaam verblijf bij ons heeft. Samen zorgen ze ervoor dat de honden net zoveel liefde en aandacht krijgen als bij u thuis. Bent u op zoek naar een fijn hondenpension voor uw hond? Reserveren kan online. Wij hebben nog plaatsen beschikbaar!

Onze diensten

Hondenpension

Gaat u op vakantie of voor langere tijd weg? Uw hond is van harte welkom in ons heerlijke hondenpension.

Dagopvang

Vindt u het fijn als uw hond wordt opgevangen, terwijl u overdag aan het werk bent? Of zoekt u voor een dagje oppas? Onze dagopvang is dan een ideale oplossing!

Trimsalon

Wilt u uw hond weer gewassen en geknipt komen ophalen? Wij hebben een trimsalon op locatie.