Onze eigen webshop: hondenvoeronline.nl!

Hondenbaasjes opgelet: er komt iets ontzettend leuks aan! De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest en we zijn blij dat we bijna het resultaat kunnen laten zien: onze eigen webshop gaat namelijk medio februari live!

Waarom hondenvoeronline.nl?

Honden en hondenbaasjes het állerbeste hondenvoer bieden: het absolute doel van hondenvoeronline.nl. Wij zijn dé webshop als het gaat om hoogwaardige hondenvoeding. 

 

Wij vinden het belangrijk om met alle hondenbaasjes mee te denken en te kijken naar wat een hond nu echt nodig heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring in de honden(detectie)wereld hebben wij de kennis en producten in huis om u van persoonlijk advies te voorzien en alleen maar producten aan te bieden waarvan wij overtuigd zijn dat ze voor uw hond van toegevoegde waarde zijn.

Bezoek hondenvoeronline.nl alvast!

Nieuwsgierig naar onze webshop? Dat begrijpen wij! Uiteraard kunt u alvast een kijkje nemen. Vanaf 15 februari zijn de producten te bestellen en staan wij ook in onze webshop heel graag voor u klaar!

Hondenvoeronline.nl samengevat:

    ✔️ Kwaliteitsvoeding van Farm Food
 
    ✔️ Persoonlijk advies voor uw hond
✔️ Gratis verzending vanaf €49,- 

 

Kwaliteitsvoeding van Farm Food

Hondenvoeronline.nl is een webshop met kwaliteitsvoeding voor honden. Bij ons kunt u dus vanaf medio februari terecht voor hondenvoeding van hoogwaardige kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan (geperste) hondenbrokken, rahwide kauwsnacks, hondensnoepjes en diepgevroren vers vlees.


Voor honden die in ons hondenpension verblijven staat de hoogwaardige hondenvoeding van Farm Food op het menu. De voeding van Farm Food is al enige tijd verkrijgbaar in ons hondenpension, maar is binnenkort dus ook te bestellen in onze eigen webshop. 

Voedingstoffen
De hondenvoeding van Farm Food is ‘high energy’ en is samengesteld op basis van vleesmeel, aangevuld met vitamines, mineralen en o.a. zalmolie. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt dat de voeding van Farm Food een bron is van essentiële voedingstoffen en energie voor iedere hond.

 

De voeding van Farm Food onderscheidt zich door de zuivere ingrediënten en de transparante samenstelling ervan. Onze voeding heeft een hoge biologische waarde van de eiwitten en een zeer hoge verteerbaarheid; de granen in de geperste voeding wordt namelijk voor-verteerd. Daarnaast zijn al onze producten volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Geschikt voor iedere hond
De hondenvoeding van Farm Food is geschikt voor iedere hond; ongeacht het ras, de leeftijd of het gewicht van de hond.  

Het idee achter de voeding van Farm Food is gebaseerd op het ‘all-life-stages concept’: het feit dat het spijsverteringsstelsel bij honden nog steeds hetzelfde is als die van hun voorouder: de wolf. In de vrije natuur eten hondachtigen ook allemaal hetzelfde prooidier. Van nature eten jonge en drachtige dieren wat meer en de oudere dieren wat minder.

Hondenpension-hesterhoeve-hondenopvang

Persoonlijk advies

Het verstrekken van goede en onderbouwde informatie over onze producten vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Wij streven er altijd naar om u zo goed en uitgebreid mogelijk te informeren over onze producten, uiteraard rekening houdend met de behoeften van uw hond. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, of wilt u eens langskomen voor een praatje? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij staan voor u klaar! Wij hopen van harte dat wij u kunnen helpen. Heeft u nog vragen? Laat het ons gerust weten. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Hondenpension reserveren

Wilt u reserveren? Dat kunt u heel gemakkelijk doen op onze website! Hopelijk zien we u en uw hond snel bij Hesterhoeve!

Onze diensten

Hondenpension

Gaat u op vakantie of voor langere tijd weg? Uw hond is van harte welkom in ons heerlijke hondenpension.

Dagopvang

Vindt u het fijn als uw hond wordt opgevangen, terwijl u overdag aan het werk bent? Of zoekt u voor een dagje oppas? Onze dagopvang is dan een ideale oplossing!

Trimsalon

Wilt u uw hond weer gewassen en geknipt komen ophalen? Wij hebben een trimsalon op locatie.